UČITELJ/UČITELJICA NJEMAČKOG JEZIKA


Radno mjesto


SATNICA ĐAKOVAČKA, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
1
  • Na određeno; zamjena
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

14 sata tjedno
2 smjene
Nema smještaja
U cijelosti
12.10.2017.
20.10.2017.

Posloprimac


Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Nije važno
NATJEČAJ
 
za zasnivanje radnog odnosa na poslovima
 
UČITELJ / ICA NJEMAČKOG JEZIKA
 
Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme. Nepuno radno vrijeme - 14 sati tjedno. Rad se obavlja u matičnoj školi u Satnici Đakovačkoj.
 
POSEBNI UVJETI ZA RADNO MJESTO:
 
- poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisma u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada;
- odgovarajuća vrsta i razina obrazovanja - sukladno članku 105. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi;
- nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi u smislu članku 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
 
Prijavu sa životopisom, presliku isprave o završenom studiju i uvjerenje nadležnog suda, ne starije od 90 dana, da se protiv kandidata u Republici Hrvatskoj ne vodi kazneni postupak,  dostaviti na adresu: Osnovna škola Satnica Đakovačka, Bana Josipa Jelačića 6,  31421 Satnica Đakovačka.  Prijave se primaju do zaključno 20.10.2017. godine.
 
Kandidati koji se pozivaju na prednost pri zapošljavanju temeljem posebnih zakona obavezni su priložiti dokaze kojima se prednost dokazuje.
 
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Obavijest o izabranom kandidatu  bit će objavljena u roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava na web stranici škole: http://www.os-satnicadjakovacka.skole.hr link: natječaji za posao i neće se pojedinačno dostavljati kandidatima.
 

Poslodavac


Osnovna škola Satnica Đakovača
pismena zamolba: Satnica Đakovačka, Bana J. Jelačića 6