SPREMAČ/SPREMAČICA


Radno mjesto


SATNICA ĐAKOVAČKA, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
1
  • Na određeno; zamjena
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
12.10.2017.
20.10.2017.
Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Završena osnovna škola
Nije važno
SPREMAČ / ICA
 
Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme (zamjena za bolovanje). Puno radno vrijeme. Rad se obavlja u matičnoj školi u Satnici Đakovačkoj.
 
POSEBNI UVJETI ZA RADNO MJESTO:
 
- završena osnovna škola
- nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
 
Prijavu sa životopisom, presliku isprave o završenom obrazovanju i uvjerenje nadležnog suda, ne starije od 90 dana, da se protiv kandidata u Republici Hrvatskoj ne vodi kazneni postupak,  dostaviti na adresu: Osnovna škola Satnica Đakovačka, Bana Josipa Jelačića 6,  31421 Satnica Đakovačka.  Prijave se primaju do zaključno 20.10.2017. godine.
 
Kandidati koji se pozivaju na prednost pri zapošljavanju temeljem posebnih zakona obavezni su priložiti dokaze kojima se prednost dokazuje.
 
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Obavijest o izabranom kandidatu  bit će objavljena u roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava na web stranici škole: http://www.os-satnicadjakovacka.skole.hr link: natječaji za posao i neće se pojedinačno dostavljati kandidatima.
 

Poslodavac


Osnovna škola Satnica Đakovača
pismena zamolba: Satnica Đakovačka, Bana J. Jelačića 6