VODITELJ/VODITELJICA SMJENE


Radno mjesto


TRNOVEC, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
2
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
5.6.2018.
30.6.2018.

Posloprimac


  • Srednja škola 4 godine
  • Viša ili prvostupanjska
  • Fakultet, akademija, magisterij, doktorat

  • Engleski jezik
  • Njemački jezik

Kategorija B
1 godinu
Poduzeće Hanjes d.o.o. nalazi se u Slobodnoj zoni Trnovec Bartolovečki. Hanjes d.o.o. je uslužno poduzeće na području obrade metala i specijalizirano je samo na obradu limova, profila od aluminija, oplemenjenog čelika i čelika. Njihovi klijenti su poduzeća iz područja proizvodnje tračnih vozila, farmaceutske, kemijske i prehrambene industrije te tehnologije odvodnje. Proizvodnja je izvozno orijentirana, 99% proizvoda izvoze u EU.

Više informacija na www.hanjes.com

Radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog radnog odnosa.

Za prijavu na natječaj dostaviti zamolbu, životopis, elektronički ispis radnog staža Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i presliku potvrde o stečenom obrazovanju na dolje navedenu adresu poštom ili e-mailom.

Kontakt osoba: Natalija Marjančić

Opis poslova: samostalno vođenje timova i smjena, preuzimanje koordinacijskih poslova, dalje usavršavanje, poticanje i motiviranje djelatnika, izvještaji o zaostacima u proizvodnji, pronalaženje rješenja za poboljšanje tehničkih i organizacijskih smjernica u timu, preuzimanje  tehničkih pitanja vezanih za projekte, te ujedno i podrška voditeljima projekata.

Uvjeti:
- tehničko, strojarsko usmjerenje
- poznavanje njemačkog ili engleskog jezika
- iskustvo kao voditelj/ica proizvodnje s područja obrade metala i voda tima iz jednog ili više područja ( obrada lima, rezanje metala, zavarivanje, ljepljenje, montaža )
- tehničko znanje i čitanje nacrta
- osoba mora biti tolerantna i dobro se nosi sa stresom
- B kategorija.

Poslodavac


HANJES društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu