KONOBAR / KONOBARICA


Radno mjesto


VIS, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; sezonski
Puno radno vrijeme
Smjena - poslijepodne
Zajednički smještaj
Bez naknade
8.6.2018.
30.6.2018.

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

1 godinu
Boutique Hotel San Giorgio 4*na otoku Visu za rad u restoranu Boccadoro traži školovanog konobara (M/Ž) s iskustvom u restoranskom posluživanju. Idealan kandidat je točan, odgovoran, organiziran, uredan i pošten, komunikativan i spreman na timski rad, poznaje vina i osnove somelijerstva, govori minimalno engleski jezik i poznaje rad na računalu.


Zadaci i odgovornosti : posluživanje hrane i pića, komunikacija sa gostima, savjetovanje pri odabiru jela i primanje narudžbi od gosta, poznavanje vina i pravilnog načina serviranja istog, postavljanje i raspremanje stolova u restoranu, održavanje čistoće šanka i restorana, poštivanje i pridržavanje higijenskih i drugih zakona i standarda, briga o pravovremenom popunjavanju i pravilnom čuvanju zaliha pića koje poslužuje, rad na blagajni - prodaja i naplata, ostali poslovi prema uputama nadležnih. 

Ako ste  ljubazni i srdačni, usmjereni na zadovoljstvo gosta i visoku razinu uslužnosti prema gostima, odgovorni u radu, imate proaktivan pristup poslu i dobro se snalazite u stresnim situacijama, želimo Vas upoznati.

Poslodavac


BIBENDUM IN ACTIONE, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i turizam
e-mailom: nevenka@hotelsangiorgiovis.com