GLAVNI KUHAR/ICA


Radno mjesto


VELA LUKA, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; sezonski
Puno radno vrijeme
Obiteljski stan
U cijelosti
11.1.2019.
25.1.2019.

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Kategorija B
3 godine
POSLOVI GLAVNOG KUHARA/ICE U RIBLJEM RESTORANU.


- organizacija cjelokupnog rada kuhinje
- planiranje, pripremanje i izvođenje radnih zadataka
- nadziranje rada pomoćnog osoblja u kuhinji
- primanje, evidentiranje i obrađivanje namirnica
- pripremanje jela po narudžbi
- vođenje administrativnog djela kuhinje
- racionalno korištenje namirnica, vremena i energije

Uz kulinarske vještine  traži se profesionalna, odgovorna i komunikativna osoba spremnu na timski rad.

Poslodavac


UGOSTITELJSKI OBRT- KONOBA" ŠILOKO"