ŠEF/ICA KUHINJE


Radno mjesto


DUBROVNIK, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; sezonski
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
12.7.2019.
19.7.2019.
Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Srednja škola 3 godine
1 godinu
 

Opis poslova:
•  Planiranje, osmišljavanje i unapređenje kulinarske ponude hotela
•  Izrada menija i normativa jela
•  Organizacija i provođenje svih mjera i postupaka u odjelu kuhinje obzirom na zakonske propise kojima se regulira rad s namirnicima ( sanitarna ispravnost, HACCP )
•  Ažurno vođenje računa o prisutnosti na radu, kao i vođenje evidencije o radu radnika
•  Pravovremeno izvršenje svih poslova i zadataka,
•  Svakodneva podjela radnih zaduženja podređenim u odjelu te nadzor izvršenja istih u zadanim rokovima,
•  Preuzima i zadužeje naručene namirnice, brine o pravilnom korištenju i čuvanju istih
•  Izrađuje food cost plan i labour cost plan te isti usklađuje s generalnim planom Poslodavca
• Brine ozalihama, njihovom optimalnom obrtaju i izračunava trošak hrane. 
  Odgovoran je za istek rok trajanja hrane i namirnica, prikladno skladištenju hrane sukladno posebnim propisima.
• Odgovoran je za organizaciju i provođenje čišenja i održavanju kuhinjskog prostora i pomoćnih prostorija sukladno  higijenskim i sanitarnim propisima i standardima RH.
• Nadzire i periodično ocjenjuje osoblje odjela te o istome izvještava upravu Poslodavca
• Nadzor i kontrola nad pravovremenim izvršenjem poslova povjerenih poslovnim suradnicima
• Surađuje s voditeljima drugih odjela s ciljem ostvarivanjem što uspješnijeg poslovnog rezultata Poslodavca,
 

Poslodavac


IMPORTANNE RESORT, hotelijerstvo i turizam, društvo s ograničenom odgovornošću
  • e-mailom: kadrovska@importanneresort.com