VODITELJ/ICA RESTORANA


Radno mjesto


DUBROVNIK, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; sezonski
Puno radno vrijeme
Zajednički smještaj
U cijelosti
12.7.2019.
19.7.2019.
Rad na jednom mjestu

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Engleski jezik
1 godinu
Opis poslova: vođenje i organizacija rada restorana poslodavca, te odgovornost za njegovo poslovanje na dnevnoj bazi s ciljem ugodnog i pozitivnog iskustva blagovanja gostiju na najvišoj razini, te postizanje financijskog poslovnog plana istog, rad na usluživanju gostiju, te unaprijeđenje usluge u dijelu pripreme i serviranja hrane i pića, dosljedno korištenje sustava ordermana, zaprimanje i rješavanje prigovora gostiju obzirom na pruženu uslugu svog resora, odgovornost za točnu i zakonitu naplatu usluga konzumacije i rada na kasi restorana i barova, pravovremeno trebovanje i uredno skladištenje materijala (stolnjaci, salvete, pribor i sl.),materijalno i financijsko razduženje hrane i pića restorana i barova, provođenje redovitih inventura opreme i potrepština radi minimizacije gubitaka i kvarova u restoranskom i barskom resoru, koordinacija procesa rada sa voditeljima odjela hrane i pića, te koordinacija usluga i rada između odjela kuhinje i restorana, donošenje odluka o raspoređivanju radnika po sektorima, briga o redovitom i temeljitom održavanju čistoće restorana kao i o stvaranju ugodnog ambijenta za blagovanje na visokoj razini, suradnja i koordinacija s voditeljima odjela hotela sa ciljem stvaranja što uspješnijeg poslovnog rezultata Poslodavca, briga o visokoj razini osobne higijene radnika, te nošenju propisane i uredne uniforme od strane radnika, kao i pridržavanja svih uputa za rad na siguran način, služi kao primjer svim radnicima restorana, te kontinuirano radi na pozitivnoj promociji Poslodavca

Poslodavac


IMPORTANNE RESORT, hotelijerstvo i turizam, društvo s ograničenom odgovornošću
  • e-mailom: kadrovska@importanneresort.com