POŠTAR/POŠTARICA ZA OPĆU DOSTAVU


Radno mjesto


KLANJEC, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; povećan opseg posla
Puno radno vrijeme
Smjena - prijepodne
Nema smještaja
Djelomično
12.6.2019.
5.10.2019.
Terenski rad

Posloprimac


  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Kategorija B
Nije važno
Opis poslova:
Preuzimanje i razrađivanje pošiljaka za dostavu; Slaganje pošiljaka po rajonu; Obavljanje poslova razmjene, prijenosa i prijevoza zaključaka; Očitovanje stanja brojila potrošača; Zaduživanje s knjiženim pošiljkama i novčanim sredstvima; Dostavljanje poštanskih pošiljaka i novčanih doznaka; Zaprimanje poštanskih pošiljaka na adresi korisnika na širem dostavnom području; Razduživanje svih vrsta pošiljaka – obračun; Pražnjenje poštanskih kovčežića; Dokumentiranje i izvještavanje pomoću elektroničkih uređaja (pametni telefon, tablet i sl.); Prodavanje maraka, vrijednosnica i trgovačke robe iz asortimana Društva.

Poželjne osobine kandidata:
Komunikativnost i pristupačnost, usmjerenost na potrebe korisnika i ostvarivanje rezultata, sklonost timskom radu, točnost i preciznost, organiziranost, motiviranost, proaktivnost; poželjno poznavanje grada, naseljenog mjesta ili područja dostave i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Ukoliko ostvarujte pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, prilikom prijave na oglas nužno je dostaviti sve dokaze kojima to potvrđujete. Potrebni dokumenti mogu se pronaći na ovome linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Način javljanja na natječaj:
Pismena zamolba na adresu: Hrvatska pošta, Ured za upravljanje ljudskim resursima, n/r Lidija Krmpotić, Jurišićeva 13, 10000 Zagreb, s naznakom „Natječaj za radno mjesto – Poštar za opću dostavu“ ili na e-mail lidija.krmpotic@posta.hr uz napomenu „Natječaj za radno mjesto – Poštar za opću dostavu“.

Poslodavac


HP - HRVATSKA POŠTA D.D.
  • pismena zamolba: Jurišićeva 13, 10000 Zagreb
  • e-mailom: lidija.krmpotic@posta.hr