BRAVAR (M/Ž)


Radno mjesto


ZADAR, ZADARSKA ŽUPANIJA
2
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Zajednički smještaj
Bez naknade
21.5.2019.
30.6.2019.

Posloprimac


Srednja škola 3 godine
1 godinu
Hrvatska podružnica njemačke firme za elektromontažu sa sjedištem u Zadru potrazuje djelatnike za rad na montaži u Njemačkoj i Austriji, te s vremenom i u Hrvatskoj.  U obzir dolaze elektricari sa radnim iskustvom i znanjem njemačkog /engleskog jezika koji su spremni na angažman u inozemstvu, samostalan i odgovoran rad te poželjno posjedovati vozačku dozvolu.  
Nasa podrucja rada obuhvacaju pretežito industrijsku montažu, održavanje i servisiranje elektrotehničkih postrojenja i sigurnosnotehničkih sustava, te sve radove terenskog karaktera vezane uz montažu elektrotehničkih komponenti.  Firma Elcotech d.o.o., etablirana u Europi, nudi svojim zaposlenicima kvalitetno radno mjesto, odgovarajucu naknadu za rad i prekovremene sate, osiguran smještaj i podmirene troškove putovanja, a za terenski rad i po potrebi  službeno vozilo firme.
Svoju prijavu sa životopisom, potvrdom o radnom stažu, preslikom školske svjedodžbe i eventualnim preporukama poslati na kalac.martinovic@elcotech.hr     tel. 023 681617 
Molimo kandidate da vode racuna o kompletnosti prijave, jer ce isti imati prednost pri razmatranju za razgovor. Sve dodatne informacije mozete dobiti i putem telefona.

Poslodavac


ELCOTECH d.o.o. za usluge
  • najava na telefon: 023 681617
  • e-mailom: kalac.martinovic@elcotech.hr