Hrvatski zavod za zapošljavanje - Portal Burza rada


slika

Posloprimci - radna mjesta

Najveći oglasnik radnih mjesta


Tražilica

slika

Prijava poslodavaca

Od siječnja 2022. godine uvodi se prijava poslodavaca na portal Burza rada putem E-Građani/E-Poslovanje sustava

Sustav e-Poslovanje omogućava pristup i korištenje e-usluga osobama ovlaštenima za zastupanje pravnih osoba koje su upisane u Sudski registar te u registre neprofitnih organizacija kao što su Registar udruga i zaklada, političkih stranaka, vjerskih zajednica u RH. Isto je omogućeno i obrtnicima koji su upisani u Obrtni registar, kao i poljoprivrednicima i nositeljima poljoprivrednih gospodarstava iz baze Upisnika poljoprivrednika te fizičkim osobama koje obavljaju slobodne djelatnosti i sporedna zanimanja.


Od 1.7.2024. godine obavezno je korištenje e-ovlaštenja za sve poslovne korisnike usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
https://www.hzz.hr/od-1-7-2024-godine-obavezno-koristenje-e-ovlastenja-za-sve-poslovne-korisnike-usluga-hrvatskog-zavoda-za-zaposljavanje/


Prijavite se !

slika

Razmišljate o sezonskim poslovima ?

Potražite nas 16. veljače 2024. godine na Danima poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Slavonskom Brodu i saznajte kako do sezonskog posla.

Veliku ponudu poslova potražite na Danima poslova na 7 lokacija. Iskoristite priliku za susret s budućim poslodavcem licem u lice!

Dani poslova omogućuju vam vrijedno iskustvo, kontakte i razvoj karijere.


Pročitajte više

slika

Poslodavci - ponuda radnika

Registrirajte se i pretražite životopise kandidata i raspoložive radnike, Objavite oglas, provedite Test tržišta rada, Podnesite zahtjev za mjere, podnesite zahtjev za izdavanje mišljenja za Zapošljavanje stranih radnika


Tražilica

slika

Online Prijava u evidenciju nezaposlenih osoba

Od listopada 2023. godine omogućena je prijava u evidenciju nezaposlenih osoba preko portala Burza rada putem sustava E-Građani.

Uz korištenje već postojećih e-usluga, prijavu u evidenciju nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja kao i podnošenje zahtjeva za novčanom naknadom možete podnijeti on-line.


Prijavite se

slika

Zapošljavanje državljana trećih zemalja

Test tržišta rada

Lista zanimanja za zapošljavanje radnika za koje nije potrebno provesti test tržišta rada nalazi se na slijedećoj poveznici: poveznica

Podnošenje zahtjeva
Radne dozvole

Podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za boravak i rad za državljana treće zemlje

Podnošenje zahtjeva
slika

Mjere aktivne politike zapošljavanja

Sve o mjerama aktivne politike zapošljavanja na jednom mjestu


Pročitajte više