BRAVAR/BRAVARICA - PRIUČENI BRAVAR/BRAVARICA - OSPOSOBLJAVANJE NA RADNOM MJESTU


Radno mjesto


ŠENKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
5
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
8.7.2021.
25.7.2021.

Posloprimac


  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Nije važno
EKO MEĐIMURJE d.d. Proizvodimo dijelove za građevinske strojeve poput kabina, rezervoara, konzola, drobilica, raznih strojnih dijelova i završno montirane strojeve za velike internacionalne kompanije

Nudimo Vam mogućnost obuke za zanimanje bravara uz rad sa alatima i napravama, nakon čega Vam se otvara put za napredovanje i stalno zaposlenje uz odlična primanja!

Sve o natječaju i uvjetima prijave te obavljanja obuke možete vidjeti na linku:
https://www.eko.hr/obuka-za-bravara/

Selekcija kandidata za obuku bravara vršit će se po zaprimanju prijava kandidata stoga se prijavite odmah. Nakon prijave obavijestit ćemo Vas o terminu intervjua i načinu obavljanja obuke.

Molimo prijavitelje na natječaj da u svojoj prijavi za posao daju Izjavu o suglasnosti na obradu osobnih podataka u svrhu provođenja selekcijskog postupka te se izjasne da li su suglasni da se njihovi osobni podaci koriste isključivo za potrebe ovog natječaja ili i nadalje u slučaju potrebe za zapošljavanjem na otvorena radna mjesta.
Prijavu sa životopisom pošaljite na e-mail: posao@eko.hr ili poštom na adresu: EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, ŠENKOVEC, 40000 Čakovec.

Prijaviti se mogu kandidati s područja Međimurske i Varaždinske županije!
 

Poslodavac


EKO MEĐIMURJE dioničko društvo za energetiku, keramiku i opremu
e-mailom: posao@eko.hr