ASISTENT / ASISTENTICA PRI PROVEDBI EU PROJEKATA


Radno mjesto


SISAK, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
Bez naknade
15.9.2020.
5.10.2020.

Posloprimac


Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Engleski jezik
Potrebno poznavanje osnova informatike
  • excel
  • word
  • internet

Kategorija B
Nije važno
IPS Konzalting je hrvatsko – belgijska konzultantska tvrtka specijalizirana za poljoprivredni i prehrambeno – prerađivački sektor. Našim klijentima nudimo usluge savjetovanja, izrade studija i razvoj projekata kao i primjenu održivih tehnologija. Zahvaljujući partnerskom odnosu, naša tvrtka prilikom pripreme projekata surađuje s nekoliko belgijskih partnera. Konzultantski tim sastoji se od stručnjaka specijaliziranih u područjima poljoprivredne i industrijske proizvodnje te EU fondovima.

IPS Konzalting traži dinamičnu osobu koja bi nam se pridružila kao asistent u provedbi Sea2Land i Fertimanure projekta, agronomske ili biotehničke struke. Projekti imaju za cilj poboljšanje i prilagodbu tehnologija za oporabu hranjivih sastojaka i proizvodnju bioloških gnojiva na temelju nusproizvoda. Odabrani kandidat će prikupljati podatke bitne za projekt i povezane s izradom poslovnih planova, stvarati baze podataka i sudjelovati u razvoju različitih alata, pružiti stručnost koja se odnosi na nacionalni zakonodavni okvir, te će također aktivno sudjelovati u aktivnostima komunikacije i diseminacije rezultata projekta.
Zaposlenik će obavljati poslove pripreme stručnih, administrativnih i tehničkih izvješća, službena putovanja vezana uz provedbu projektnih aktivnosti, pripremu i provedbu istraživačkih i ostalih projektnih aktivnosti u Hrvatskoj i u zemljama navedenima projektnim prijedlogom, a sve prema nalogu i potrebama poslodavca. Zaposlenik će prema potrebi i po nalogu poslodavca obavljati i druge poslove koji su s obzirom na organizaciju rada, narav i vrstu rada povezani s poslovima radnog mjesta, te će obavljati i sve pomoćne administrativne i druge pomoćne poslove.
IPS Konzalting traži motiviranu osobu koja želi razvijati svoju karijeru u dinamičnoj tvrtci s mnogim nacionalnim i međunarodnim suradnjama. Odabrana osoba imati će važnu ulogu u istraživačkom području za projekt Sea2Land.

Područje obrazovanja: agronomija ili srodne biotehničke znanosti

Za prijavu na natječaj potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

- životopis (na hrvatskom i engleskom jeziku)
- dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome)
- motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku
- preslika certifikata engleskog jezika (ukoliko je primjenjivo)
- ostali dokumenti za koje prijavitelj smatra da su bitni za traženo radno mjesto
 

Poslodavac


IPS konzalting d.o.o. za poslovne usluge
  • e-mailom: info@ips-konzalting.hr