PRODAVAČ/PRODAVAČICA OBUĆE I ODJEĆE U "FRODDO" TRGOVINI


Radno mjesto


ZAGREB
1
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Puno radno vrijeme
  • 2 smjene
  • Rad vikendom i praznikom

Nema smještaja
U cijelosti
25.4.2019.
31.5.2019.
Rad na jednom mjestu

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Nije važno
Opis posla: prodaja obuće i odjeće u „Froddo“ trgovini u City Centru One East, Zagreb.
Uvjeti: iskustvo u maloprodaji od prednosti, komunikativnost i ljubaznost, spremnost na timski rad, prilagodljivost i otvorenost za promjene, odgovornost, predanost i točnost u poslu, potrebno završena najmanje SSS u trogodišnjem trajanju.
Kandidati/kandidatkinje koji su zainteresirani, trebaju poslati kompletnu dokumentaciju za prijavu koja se sastoji od zamolbe, životopisa te dokaza o stručnoj spremi. Dokumentacija se šalje do 2.5.2019. na e-mail adresu: kadrovska@ivancica.hr (u naslovu maila naznačiti „za natječaj Zagreb“).
Kandidate/kandidatkinje odabrane za daljnji proces selekcije poslodavac će obavijestit u kratkom roku o sljedećim koracima, a svim ostalim kandidatima/kandidatkinjama zahvaljuju na interesu uz poziv da i dalje prate njihove natječaje.

Napomena:
Prijavljivanjem na natječaj dajete suglasnost da Vaši osobni podaci budu korišteni u svrhu selekcije za otvoreno radno mjesto. Svi podaci koje budemo obrađivali biti će povjerljivi i neće biti dostupni trećim stranama.
Prijave kandidata koji ne udovoljavaju uvjetima natječaja i/ili koji ne uđu u uži krug selekcije, brišemo sukladno zahtjevima zaštite osobnih podataka. Zahvaljujemo na razumijevanju. Ivančica d.d.

Poslodavac


IVANČICA d.d., proizvodnja obuće i trgovina
  • e-mailom: kadrovska@ivancica.hr