HONORARNI AGENT PRODAJE ZA AUTO OSIGURANJE (M/Ž)


Radno mjesto


VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
4
Drugi oblici rada
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
Bez naknade
20.10.2020.
30.11.2020.
Terenski rad

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine
  • Viša ili prvostupanjska
  • Fakultet, akademija, magisterij, doktorat

Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Kategorija B
Nije važno
Kratak opis poslova: pronalazak novih klijenata, komunikacija sa korisnicima, na upit klijenta za najpovoljnije ili najjeftinije auto osiguranje na linku https://osiguranje24.hr/auto-osiguranje tvoj je zadatak uočiti potrebe klijenta i prema parametrima koje je klijent postavio, ponuditi najbolje i najprihvatljivije osiguranje. Klijentu šaljemo neobvezujuće i informativne ponude, a za odabrani proizvod (osiguranje) upućujemo klijenta na on line kupnju ili asistiramo u kupnji prihvaćene ponude i to bez potrebe dolaska u poslovnicu osiguravajućeg društva. Nakon kupnje police auto osiguranja, tvoj zadatak je ispisati zelenu kartu i policu predajemo u internu poštu gdje naše službe dalje pripremaju i šalju istu klijentu na adresu za dostavu. U startu klijenta savjetujemo onako kako stvari stoje, bez marketinških trikova. Ovlašteni smo od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.  

Uvjeti:
- minimalno SSS bez obzira na smjer
- poznavanje rada na računalu
- pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost, afinitet prema prodaji, razvijene vještine pregovaranja, pedantnost i odlična organiziranost u radu, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva, odgovornost, snalažljivost, prilagodljivost, proaktivnost, volja za prodajom auto osiguranja, poželjan certifikat položen kod OSiGURANJE24,  poželjna položena licenca za zastupanje u osiguranju, te poslovima pomoći pri obradi šteta koji uključuju izravni rad s korisnicima
- brzo usvajanje informacija i primjenjivanje navedenog u praksi- Ugodnost, jasnoću i smirenost u komunikaciji s korisnicima i suradnicima.


Poslodavac nudi:
-mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatnu stimulacija na plaću – dodatna zarada, isplata dodataka za prekovremeni rad, redovno povećanje plaće svake godine, mogućnost napredovanja kroz 6 mjeseci, prilika za usavršavanje kroz edukacije i treninge, privlačan financijski paket, stabilna primanja, sigurno i stabilno radno mjesto, odlična i zdrava radna atmosfera, produktivna, neformalna, briga o zaposleniku: konstantne edukacije.

Molbe sa životopisom slati isključivo na e-mail: honorarniposao@osiguranje24.hr.  

Radi se preko ugovora o djelu.

Kandidati/kinje bez odgovarajućeg radnog iskustva će polagati certifikat OSiGURANJE24 prema minimalnim uvjetima za rad u posredovanju osiguranja, uz mogućnost zapošljavanja u stalni radni odnos.

Poslodavac


ESICHER d.o.o. za zastupanje u osiguranju
  • e-mailom: honorarniposao@osiguranje24.hr