GERONTODOMAĆIN/CA


Radno mjesto


ZAGREB
10
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
Bez naknade
15.9.2020.
30.9.2020.

Posloprimac


  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Kategorija B
Nije važno
Opis poslova: skrb, njega i podrška u svrhu poboljšanja kvalitete života krajnjih korisnika projekta obavljajući pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, dostavi lijekova, plaćanje računa, pružanje podrške kroz razgovor i druženje i sl.
Posebni uvjeti definirani pozivom UP.02.1.1.13: Kandidati moraju ispunjavati uvjete za prijam u radni odnos, a to su: punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, najviše završena srednja škola, vode se u evidenciji nezaposlenih HZZ-a, s posebnim naglaskom na: starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine; beskućnice; samohrane majke; osobe koje imaju iskustva na obavljanju sličnih poslova. Podnositeljice su dužne u prijavi naznačiti kojoj skupini pripadaju, te priložiti odgovarajuću potvrdu npr. žene s invaliditetom: Rješenje o invaliditetu.
Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na projekt „Zaželi sretniju starost“, UP.02.1.1.13.0023 – u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi“ UP.02.1.1.13
Projekt:  Zaželi sretniju starost, UP.02.1.1.13.0023
Napomena: U sklopu projekta sve zaposlene žene obvezne su pohađati tečaj za gerontodomaćicu o trošku poslodavca.

Poslodavac


CENTAR DRUŠTVENIH INOVACIJA
  • pismena zamolba: Pantovčak 85, 10000 Zagreb