LABORATORIJSKI TEHNIČAR / TEHNIČARKA ZA KULTURU STANICA


Radno mjesto


SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; povećan opseg posla
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
Bez naknade
28.11.2018.
26.12.2018.

Posloprimac


Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Engleski jezik
Potrebno poznavanje osnova informatike
  • excel
  • word
  • internet

2 godine
 Tražimo iskusnog tehničara kulture stanica s jakim vještinama u timskom radu. Odabrani kandidati morat će postaviti i održavati primarnu kulturu fibroblasta i potencijalno druge vrste stanica. Odgovornost uključuje održavanje laboratorija kulture stanica (održavanje sterilnosti, naručivanje potrošnih materijala itd.). Od kandidata se očekuje prilagodljivosti za rad na različitim projektima. 
Odabrani kandidat će raditi:
raditi:
- na različitom aspektu probira molekula, uključujući ekstrakciju i izolaciju novih molekula iz dobivenih ekstrakata (koristeći HPLC uređaj)
- u laboratoriju za kulturu stanica i ispitivanje bioloških markera starenja koristeći čitač mikrotitarskih ploča, fluorescentni mikroskop i protočni citometar. 
Kandidati trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:
Radno iskustvo: najmanje 2 godine s metodama kulture stanica i biokemije (idealno iskustvo s protočnom citometrijom, screeningom molekula i HPLC)
Obrazovanje: BSc, magistrirao u biologiji
Jezik: engleski (pismeni i usmeni)
Računalne vještine: (MS Office),
Znanje I ophođenje u radu u laboratoriju,
timski rad.
Nudimo kandidatu:
Ugovor na određeno vrijeme  od jedne godine s probnim razdobljem od tri mjeseca, s mogućnošću produženja ugovora. MedILS pruža poticajno radno okruženje i nudi stambene mogućnosti stranim kandidatima za prvih mjesec dana rada.
Sve zainteresirane kandidate molimo da pošalu svoj životopis i zamolbu na engleskom jeziku voditelju grupe François Xavier Pellay, e-mailom na fxpellay@medils.hr i medils@medils.hr
Početak rada 07.01.2019.
 
 
 

Poslodavac


Mediteranski institut za istraživanje života, međunarodni znanstveni institut
e-mailom: medils@medils.hr