GERONTODOMAĆICA/NJEGOVATELJICA


Radno mjesto


DELNICE, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; zamjena
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
18.3.2020.
30.3.2020.

Posloprimac


  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola

Nije važno

RADNICA ZA POMOĆ I POTPORU STARIJIM I NEMOĆNIM OSOBAMA
-zamjena do povratka djelatnice sa bolovanja
 
Grad Delnice raspisuje natječaj za rad na projektu „Uključene“ – program zapošljavanja žena „ZAŽELI“, na puno radno vrijeme, 1 (jednu) djelatnicu (ženu) za obavljanje poslova pomoći i potpore starijih i nemoćnih osoba, na određeno vrijeme- zamjena do povratka djelatnice sa bolovanja.
 
Na natječaj se mogu javiti dugotrajno nezaposlene žene, sa područja grada Delnica i to žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a.
 
Opis poslova:
•          Obavljanje kućnih poslova u domu korisnika što obuhvaća: nabavu živežnih namirnica, pranje posuđa, pospremanje stana, pomoć u pripremanju obroka, donošenje ogrjeva, pranje i glačanje rublja, nabavu lijekova i drugih potrepština.
•          Održavanje osobne higijene što obuhvaća: pomoć pri obavljanju osobne higijene, te pomoć kod oblačenja i svlačenja korisnika, pomoć kod hranjenja korisnika, pomoć pri obavljanju fizioloških potreba korisnika, održavanje higijene posteljine korisnika, održavanje higijene prostora, dezinfekcija pomagala i ostalog upotrijebljenog pribora i instrumenata.
•          Cijepanje drva, čišćenje snijega i obavljanje sitnih popravaka u kući koji ne zahtijevaju specifična stručna znanja.
•          Pomoć u socijalnoj integraciji, pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.
•          Obavlja i druge poslove iz ove domene po nalogu nadređenih.
 
Kandidatkinje su dužne uz pisanu zamolbu dostaviti: životopis, presliku svjedodžbe i osobne iskaznice (preslike ne trebaju biti ovjerene), uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci), potvrda o evidenciji HZZ-a (izdana nakon objave ovog natječaja).
 
Prijave se podnose od dana objave natječaja (18.03.2020.) a najkasnije do 30. ožujaka 2020. godine, i to isključivo poštanskim putem na adresu Grad Delnice, Trg 138. brigade HV 4, 51300 Delnice, s naznakom: „Radnica za pomoć i potporu starijim i nemoćnim osobama – ZAŽELI“.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
 

Poslodavac


GRAD DELNICE
  • pismena zamolba: Trg 138 brigade HV 4, Delnice