RADNICA ZA POMOĆ I POTPORU STARIJIM OSOBAMA, U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU ILI INVALIDITETOM


Radno mjesto


DALJ, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
10
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Smjena - prijepodne
Nema smještaja
Bez naknade
9.9.2019.
16.9.2019.

Posloprimac


  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Nije važno

Zapošljavanje žena prema projektu „Zaželi posao kojim pomažeš sebi ali i drugima“ financiran kroz program „Zaželi“ radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom.

Opis poslova:

Pomoć pri održavanju higijene prostora u kojemu žive krajnji korisnici, pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima, pomoć pri nabavljanju , pripremi i konzumiranju hrane, pomoć pri nabavci i pripremi ogrijeva i zagrijavanje domova, pomoć pri nabaci i korištenju lijekova, pomoć pri plaćanju računa, uređenje životnog prostora i okućnice, druženje i razgovor s krajnjim korisnicima, ostale usluge za kojima se pojavi potreba.

Ciljane skupine poziva:

Nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domovi za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih Zavoda i sl. liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalnosti manjine, beskućnice.

Prednost pri zapošljavanju imati će žene s područja naselja Dalj.Poslodavac


CENTAR ZA MLADE DALJ
  • osobni dolazak: BANA JOSIPA JELAČIĆA 12, 31000 OSIJEK
  • mobitel: 099 4659810