SKLADIŠTAR/SKLADIŠTARKA- VOZAČ/VOZAČICA VILIČARA


Radno mjesto


PRELOG, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
3
Na određeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
11.2.2019.
28.2.2019.

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Nije važno

 

 

Ostale informacije:Heplast-pipe, jedan od vodećih regionalnih proizvođača PE-HD i PP cijevi i spojnih elemenata za vodoopskrbne, kanalizacijske i druge cijevne sustave, radi povećanja opsega poslova i širenja poslovanja objavljuje natječaj skladištara/skladištarku -vozač/vozačica viličara
Opis poslova:
- obavljanje poslova utovara i istovara robe te skladištenja robe
- SSS tehničke struke

- radni odnos na određeno vrijeme ili stalni radni odnos

- radno iskustvo poželjno ali nije uvjet


Pozivamo na suradnju radnike/radnice srednje stručne spreme tehničkog usmjerenja (strojarski tehničar, mehaničar, elektroničar, elektrotehničar, građevinski tehničar...)
 
Od kandidata se očekuje:
Odgovarajuće obrazovanje – završena 3 ili 4-godišnja srednja škola
Savjesnost i pouzdanost, motiviranost za rad
Kandidati s iskustvom imaju prednost
 
Što nudimo:
Rad na određeno vrijeme uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme
Redovita i stimulativna primanja uz isplatu dodataka prema pozitivnim propisima
 
O nama:
Heplast-pipe d.o.o. je već 25 godina jedan od vodećih proizvođača plastomernih cijevi. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja cijevi i spojnih elemenata iz plastičnih masa, tehničko ispitivanje i analiza. Proizvodnja se odvija na 48.000 m2 zatvorenog i otvorenog proizvodno-skladišnog prostora u industrijskoj zoni Prelog-Istok. Tehnološku osnovu čini sedam automatiziranih proizvodnih linija za ekstruziju PEHD i PP cijevi, linija za brizganje polimernih proizvoda te pogoni za izradu PE i PP revizijskih i kontrolnih okana. Svake godine preradimo nekoliko tisuća tona polimernih materijala te proizvedemo i isporučimo više od 3000 km cijevi uz nekoliko desetaka tisuća spojnica. Proizvode plasiramo na hrvatsko, regionalno i europsko tržište. Inzistiranjem na kvaliteti proizvoda i poslovanja postali smo nezaobilazan partner u izgradnji infastrukturnih mreža na domaćem i inozemnim tržištima. Uz neprestano tehnološko unaprijeđivanje proizvodnje nabavom trenutno najsuvremenije opreme i strojeva, kontinuirano razvijamo proizvodne kapacitete, širimo proizvodne programe i zapošljavamo.
 
Kandidate koje veseli rad u međunarodnom okruženju pozivamo da svoje kratke molbe ili životopise pošalju na adresu Heplast-pipe d.o.o., Kralja Zvonimira 38, 40323 Prelog ili na e-mail: posao@heplast-pipe.hr  do 28.02.2019.

 Poslodavac


HEPLAST-PIPE DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU