RUKOVATELJ/ICA STROJEM U PROIZVODNJI


Radno mjesto


KRAPINA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
1
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
2 smjene
Nema smještaja
U cijelosti
4.6.2019.
17.7.2019.
Rad na jednom mjestu

Posloprimac


  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Kategorija B
Nije važno
Opis poslova: Sudjelovanje u procesima proizvodnje prema uputama i procedurama,  održavanje sredstava za rad. Rukovođenje stroja i njegovo održavanje te održavanje radnog mjesta, pakiranje proizvoda u vrećice. Ostali poslovi po nalogu nadređenog sukladno struci i kvalifikacijama, te zaštiti na radu.
Obrazovni program: strukovno usmjerenje- elektrotehnika, mehanika, strojarstvo
Engleski i njemački u govoru i pismu, ali nije uvijet.
MS Office paket- poželjno, ali nije uvjet.


Obavezno je priložiti: ispis staža Mirovinsko osiguranje, dokaz o obrazovanju, zamolbu i životopis - molbe možete poslati e-mailom ili poštom na adresu: CROGIPS d.o.o. Pristava Krapiska bb, 49000 Krapina  
 Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke koje dostavite u formi životopisa (CV) i koji se nalaze u bazi podataka društva Knauf d.o.o. Uzdolje, Uzdolje polje 91 (u daljem tekstu: KNAUF d.o.o. ili Voditelj), obrađivati u svrhe navedene u daljnjem tekstu. Vaši osobni podaci obrađivati će se isključivo u svrhe provođenja natječaja i odabira  za radno mjesto kod Voditelja. U slučaju prijenosa osobnih podataka trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama Voditelj će osigurati da se ne ugrozi razina zaštite ispitanika zajamčena Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).Pristup Vašim osobnim podacima imat će zaposlenici i predstavnici Voditelja, samo u mjeri neophodnoj radi ostvarenja svrhe za koju se prikupljaju osobni podaci. Prijenos osobnih podataka vršit će se u organizacije unutar iste grupe poduzetnika - Knauf grupe, i to: Knauf d.o.o., Knauf Zemun d.o.o., Knauf doel Skopje, Knauf Radika Debar. Vaši osobni podaci obrađivat će se do završetka natječaja za posao, gdje će nakon toga biti obrisani. U svakom trenutku imate pravo da od Voditelja zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podatka ili ograničavanje obrade i prava na prenosivost podataka, te pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu. Ukoliko želite da Vaše osobne podatke iz prijave za radno mjesto sačuvamo u našoj bazi, kako bismo podatke iskoristili u slučaju buduće potrebe za popunom radnih mjesta, molimo da nam date privolu za čuvanje tih podataka. Takve podatke čuvat ćemo do Vašeg opoziva. Privolu nam možete dati na način da nam prilikom prijave na posao dostavite odgovarajući  tekst: Suglasan sam da moji osobni podaci koje sam dostavio u ovoj prijavi za posao ostanu pohranjeni kod društva Knauf d.o.o. radi obrade u svrhu budućeg zaposlenja. Svoju privolu na obradu osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku.  Sva prava možete ostvariti slanjem zahtjeva Voditelju na sljedeću e-mail adresu: dataprotect@knauf.hr.

Poslodavac


CROGIPS d.o.o. za trgovinu i usluge
  • e-mailom: posao@knauf.hr